Skrotbiler sælges til en god pris

Søger du skrotbiler i Grindsted, Vejle, Aarhus eller andre steder i Midtjylland, er vi hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS en professionel og erfaren fagspecialist, der forhandler skrotbiler til en rigtig fair pris. Vi sælger udelukkende til andre virksomheder, som har brug for metaller til eksempelvis omsmeltning og genanvendelse.

Når vi sorterer skrotbiler, adskiller vi det hele i 40 forskellige bunker. Sådan kan vi bedre få et overblik over, hvad de hver især indeholder. Det kan være metaller som kobber og jern, der har hver deres værdi og derfor bør sorteres. Vi køber også selv metaller hos andre og sælger det videre til erhverv samt tilbyder containerkørsel af skrot.

Køb skrotbiler hos en seriøs fagspecialist

Har du brug for skrotbiler, har vi altid masser på lager. Vi råder over meget plads og kan huse store mængder metaller. Vi er en seriøs virksomhed, som er ISO 14001 certificerede og dermed godkendt til at handle med større virksomheder.​

Vi har mere end 20 års erfaring og indgående indsigt i branchen, og derfor kender vi værdien af de forskellige typer metaller.

Når du er kunde hos os, kan du være sikker på at få en god service. Vi lever af glade kunder, som kommer igen og igen, fordi de får en god pris, samt på grund af oplevelsen med en imødekommende fagmand, der leverer varen. Sætter du pris på, at handle med en pålidelig og troværdig fagmand, er vi det rette sted for dig.

Ring eller skriv for at få oplyst priser hos os

Vil du have en pris på skrotbiler, er du velkommen til at ringe eller skrive til os, for et konkret tilbud. Vi har altid en medarbejder til rådighed, som kan hjælpe dig med et godt tilbud, uanset om du vil købe eller sælge.

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 26 35 72 88 eller skrive til benny@stakrogejern.dk.​

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook