Skrot din bil hos os – skrotbiler til en fordelagtig pris

Søger du skrotbiler i Grindsted, Vejle, Aarhus eller andre steder i Midtjylland, er vi hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS en professionel og erfaren fagspecialist, der forhandler skrotbiler til en rigtig fair pris. Vi sælger udelukkende til andre virksomheder, som har brug for metaller til eksempelvis omsmeltning og genanvendelse.

Når vi sorterer skrotbiler, adskiller vi det hele i 40 forskellige bunker. Sådan kan vi bedre få et overblik over, hvad de hver især indeholder. Det kan være metaller som kobber og jern, der har hver deres værdi og derfor bør sorteres. Vi køber også selv metaller hos andre og sælger det videre til erhverv samt tilbyder containerkørsel af skrot.

Køb skrotbiler hos en seriøs fagspecialist

Har du brug for skrotbiler, har vi altid masser på lager. Vi råder over meget plads og kan huse store mængder metaller. Vi er en seriøs virksomhed, som er ISO 14001-certificerede og dermed godkendt til at handle med større virksomheder.

Vi har mere end 20 års erfaring med skrotning af bil og indgående indsigt i branchen, og derfor kender vi værdien af de forskellige typer metaller. Når du er kunde hos os, kan du være sikker på at få en god service. Vi lever af glade kunder, som kommer igen og igen, fordi de får en god pris samt på grund af oplevelsen med en imødekommende fagmand, der leverer varen. Sætter du pris på at handle med en pålidelig og troværdig fagmand, er vi det rette sted for dig. Så skrot din bil gennem os.

Kontakt os for priser på skrotning af bil

Ønsker du priser på skrotning af bil, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for et konkret tilbud. Vi har altid en medarbejder til rådighed, som kan hjælpe dig med et godt tilbud, uanset om du vil købe eller sælge skrotbiler.

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 26 35 72 88 eller skrive til e-mail benny@stakrogejern.dk.

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook