Nedrivningsfirma med speciale i nedrivning af metalelementer

​Søger du et kompetent nedrivningsfirma i Grindsted, Vejle, Aarhus eller andre steder i Midtjylland, er vi hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS, eksperter i nedrivning og nedbrydning. Vi har mere end 20 års erfaring og har gennem årene hjulpet mange virksomheder med professionel nedrivning af alle typer bygninger.

Det er særligt metalelementer, der har vores store fokus. Som nedrivningsfirma tager vi os efterfølgende også af sorteringen af metaller, da vi kan bruge dem igen til videresalg, til firmaer. Har du behov for en fagspecialist, til at nedrive metaller fra bygninger, er vi klar til at træde til.

Nedrivning med fokus på sikkerhed

Når det kommer til nedrivning, er vi som nedrivningsfirma meget påpasselige i forhold til, hvordan vi bærer os ad rent sikkerhedsmæssigt. 

Vi har de rette maskiner og værktøjer til forsvarlig nedrivning - og bagefter kører vi alle metaller ud til os selv og sorterer dem i de 40 bunker, vi har, med forskelligt slags metalskrot.

Vi sælger alle typer metaller til en konkurrencedygtig pris og har altid mange tons liggende. Skal du bruge kobber eller et andet metal, er du velkommen hos os, så skal vi nok hjælpe dig med de mængder, du har behov for.

Ring for nærmere aftale med vores nedrivningsfirma

Står du og mangler et nedrivningsfirma til nedrivning, kan du kontakte os for at høre om vores priser og meget andet. Ring for nærmere aftale på telefon 26 35 72 88, eller skriv til connie@stakrogejern.dk.​

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook