Nedbrydningsfirma med nedbrydning og videresalg af metaller

​Hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS er vi et erfarent nedbrydningsfirma, der videresælger metalskrot til virksomheder i Grindsted, Vejle, Aarhus og hele Midtjylland. Har du brug for professionel nedbrydning og nedrivning af metalelementer i en bygning, står vi klar til at hjælpe dig med din opgave.

Som nedbrydningsfirma har vi mange års erfaring, da vi har hjulpet mange forskelligartede firmaer med såvel store som små projekter, hvor der har været behov for hhv. en kyndig fagmand til at nedbryde bygninger forsvarligt og efterfølgende sortering af alle metaller.

Nedbrydning udføres sikkert og grundigt

Har du en opgave til et nedbrydningsfirma, der er yderst kvalitetsbevidst og grundigt, er vi gerne behjælpelige med alle slags projekter. 

Vi kommer selv med egne maskiner og kan udføre jobbet ganske sikkert, så ingen kommer til skade. Vi tager alle nedbrudte metaller med og sorterer dem forsvarligt, på egen grund.

Ydermere sælger vi metalskrot, hvis din virksomhed kan anvende skrot til omsmeltning. Vi har intet mindre end 40 forskellige bunker med metalaffald, som er opdelt i de typer metaller, der er. Alt fra aluminium til kobber og jern. Vi er meget omhyggelige om alle processer, da vi tilbyder god kvalitet til den rigtige pris og selvfølgelig god service.

Kontakt os for at få et tilbud fra nedbrydningsfirma

Står du og skal bruge et nedbrydningsfirma? Så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på nedbrydningsprojektet. Hos os er alle opgaver velkomne - uanset størrelsesorden. Du kan kontakte os på telefon 26 35 72 88 eller skrive til connie@stakrogejern.dk.​

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook