​Metalskrot og metalaffald sælges og købes

Hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS, sælger og køber vi, metalskrot og metalaffald af erhverv i Grindsted, Vejle, Aarhus og hele resten af Midtjylland. Har din virksomhed brug for metaller til omsmeltning, er vi leveringsdygtige og pålidelige. Du får altid en kvittering, så alt er 100% i orden.

Når vi modtager metalskrot, sorterer vi det i intet mindre end 40 forskellige bunker med metalaffald. Her er alle typer metaller som jern og kobber, hvilke er nogle af de mest populære slags, vi forhandler. Vi køber også gerne dit metalskrot, hvis vi kan få det til en god pris. Vi køber og sælger tilmed skrotbiler til attraktive priser.

Metalaffald til genbrug og omsmeltning

Når vi køber metalaffald, er det med henblik på videresalg til andre virksomheder, som kan bruge metaller til omsmeltning, der derefter genanvendes til produktion af det ene eller andet.​

Vi er en seriøs virksomhed, der er ISO-certificeret og derfor godkendt til at handle med andre større firmaer. Og så har vi et indsamlerbevis, som vi fornyer hvert femte år.

Vi har 20 års erfaring med salg og køb af metalskrot, så kom endelig til os, hvis du har brug for vejledning, omkring metalaffald samt priser. 

Vi giver dig gerne en god pris, på stedet, så du kan komme af med dit skrot.

Vi ser det som værende en stor værdi, da vi ved, hvordan det skal sorteres og opdeles med henblik på salg.

Kontakt os for flere informationer om metalskrot.

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook