Jernopkøb og metalopkøb: Kom forsvarligt af med dit metal​

​Vil du af med skrot, metal eller jern, du har til at stå og fylde? Hos Stakroge Jern- & Metalopkøb opkøber vi forskelligt skrot og metal.

Vores adresse er i Grindsted, men vi har kunder spredt ud over hele Midtjylland, herunder Vejle og Aarhus. Vi kører gerne ud og henter dit skrot for dig.

Jernopkøb til både din og vores glæde

Når vi laver jernopkøb eller metalopkøb, kommer vi med en container, vi kan få dit skrot i. Så bliver det transporteret på den mest forsvarlige måde til vores base i Grindsted.

I Grindsted finder vi så ud af, om dit skrot kan omsmeltes og videresælges, eller om det skal genbruges.Vi udfører jernopkøb og metalopkøb fra alle. Det er lige godt, om du er privat, fra det offentlige eller fra en virksomhed. Vi skal nok hjælpe dig.

Miljøvenligt køb af metal og jern

Det er af stor vigtighed for os, at vores genbrug og omsmeltning af det skrot, vi køber fra dig, sker på en miljørigtig og forsvarlig måde – uanset, om det handler om køb af jern, metal eller begge dele.


Derfor er vi meget grundige i vores sortering og omsmeltning. Vores dygtige hold har helt styr på, hvilke af de 40 forskellige metalkategorier skrottet skal deles op i.

Lad os hjælpe dig: Metal- og jernopkøb

Du kommer af med dit skrot på en forsvarlig, miljøvenlig og nem måde, og vi får skrot, vi kan omsmelte eller genbruge. Er du interesseret? Så kontakt os på telefon 26 35 72 88 eller e-mail connie@stakrogejern.dk for et uforpligtende tilbud.​

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook