Få en god pris på dit kobberskrot

Har du kobberskrot, du vil af med? Hos Stakroge Jern- & Metalopkøb ApS køber vi kobberskrot af erhverv i Aarhus, Vejle og Grindsted. Vi tilbyder attraktive skrotpriser på kobber og du får selvfølgelig altid en kvittering når vi køber dit kobberskrot. Vi behandler alt skrot på en miljømæssig forsvarlig måde og sikrer at dit skrot bortskaffes forsvarligt.

Kobberskrot til omsmeltning og genbrug

Ved køb af kobberskrot og andet metalaffald, sælger vi skrottet videre til andre virksomheder, som omsmelter metallerne. Herefter genanvendes metallerne til produktion. Vi er en seriøs, ISO-certificeret virksomhed med indsamlerbevis, som er godkendt til at handle med andre firmaer.

Hvis du har brug for råd og vejledning om metalaffald og kobberskrot, kan du trygt komme til os. Med vores 20 års erfaring har vi meget viden og står klar til at rådgive dig.

Kontakt os og hør mere om skrotpriser kobber

Skrotpriser kobber afhænger af mængden og hvilken type kobber, der er tale om. Vi giver dig altid en god pris for dit kobberskrot. 

Vil du gerne høre mere om vores skrotpris på kobber, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk.

STAKROGE JERN OG METAL OPKØB ApS, Slagterivej 14, 7200 Grindsted, Telefon: 26 35 72 88, CVR: 32888380, E-mail: connie@stakrogejern.dk

​Følg os på Facebook